Bryllupspakker Kommandantboligen

 

Kommandantboligen med sin fantastiske hage er et attraktivt sted å feire den store dagen.
Her kan dere ha med dere fra 40 – 100 gjester, nyte den gode maten og atmosfæren.
 
Kokker og servitører er inkludert i prisen på bryllupspakkene
Inkludert i prisen er også oppdekking med hvite duker, hvite lys og hvite servietter
Servering, rydding og vask.
Vinen som er inkludert i pakkene, er husets vin. Dersom dere ønsker andre typer vin vil det komme et tillegg til pakkeprisen.
Bryllupspakke 1: 
1 glass musserende vin, pils eller eplesider til velkomst
3 retters meny valgt fra kategori 1
1 glass vin eller pils til forrett
2 glass vin eller pils til hovedrett
1 glass vin eller pils til dessert
 (Husets vin/0,33l Hansa øl)
Vann, mineralvann maks en pr. person under middagen og andre alkoholfrie alternativer
 
Konfekt – petit four
Kaffe og te
Cognac – likør
 
Kr 1620,-
 
Kategori 1:
Forrett:
 
Bergens fiskesuppe med teskjeboller og grønnsaks julienne servert med hjemmelaget purrebrød og smør
Roastbiffrullade servert på salat og alfaspirer
 
Hovedrett:
 
Fylt svinecarré glassert med honning og sennep, servert med asparges bønner, karamellisert småløk, soppsymfoni, potet puré og sennepssaus
Okse ytrefilet servert med sesongens gønnsaker, Amadine poteter og rødvin saus
 
Dessert:
 
Baileys og kaffe panacotta
Mangomousse servert med ristede pistasj nøtter
 
Bryllupspakke 2
1 glass musserende vin eller eplesider til velkomst
Fingermat – kanapeer
4 retters meny valgt fra kategori 2
1 glass vin eller pils til forrett
1 glass vin eller pils til mellomrett
3 glass vin eller pils til hovedrett
1 glass vin eller pils til dessert
 (Husets vin/0,33l Hansa øl)
Vann, mineralvann maks en pr. person under middagen og andre alkoholfrie alternativer
Konfekt – petit four
Kaffe og te
Cognac – likør
Kr 1785,-
 
Kategori 2
Forrett:
 
Bakt kveite med grønn ertepure og chorizosmør
Hvit grønnsakssuppe med crunchy kylling bolle og toast
Rødbet salat med hvit geitost, grønn asparges, valnøtter, pære og balsamico
Scampi på ruccola, servert med crispy bacon, granateple og en syrlig dressing
 
Mellomrett:
 
Sharing plate bestående av dagens oster og spekemat
Gratinert sjøkreps med eple og estragonsalat
Laksetartar med røykelaks og dressing
 
Hovedrett:
 
Langtidsbakt okse entrecôte, karamellisert delikatesseløk, sesongens grønnsaker, marinerte Amadine poteter Italian style og Cognac marinert grønn pepper saus
Lammefilet servert med pastinak, gulrot, syltet løk, grønnkål, fløtegratinerte poteter og urtesaus
Indrefilet av kalv med sesongens grønnsaker, potet og sellerirot puré og madeirasaus
Marinert andebryst servert med aspargesbønner, pastinakk, sautert eple og tyttebær, poteter og skogsbærsaus tilsmakt med rød eplemost
 
Dessert:
 
Creme Bruleé
Isparfait med salt karamell
Karamellkurv med is, sorbet, friske frukter og bær
Sjokoladefondant med vanilje is og bringebær coulis
 
Fra vår leverandør får vi stadig inn spennende og aktuelle viner som vi kan sette sammen med maten dere velger.
 
Øvrig drikke faktureres etter forbruk
 
Om dere ønsker noe ekstra:

 

Champagne istedenfor Musserende Kr  48,-
Oppskåret frukt Kr  38,-
Fruktspyd Kr  40,-
Jordbær til Aperitif Kr  25,-
Kaffegjester som ikke er med på middag (inkl. kaffe) Kr 110,-
Fingermat eller kanapeer 3 stk. Kr  90,-
Nøtter og saltstenger pr glass Kr  25,-
Chips per skål Kr 50,-
Natt mat Kr 110,-
Blomsterdekorasjon liten Kr 450,-
Blomsterdekorasjon stor Kr 600,-
Blomstervaser (leie) Kr  20,-
Stol trekk hvite (leie) Kr  80,-
   
Lokalleie på kr 3000,- kommer i tillegg  

NB: Alle spesialtilpassede menyer i forbindelse med allergier/intoleranse vil gi et pristillegg på 10%

Blomster:
Vi vil anbefale Nygård Blomster Center AS, Gravdalsveien 2, 5165 Laksevåg, Tlf: 55 34 98 40
De kjenner godt til Kommandantboligen, vi kan også være behjelpelig med bestilling av dekorasjoner.
 
Kommandantboligens lokaler og fantastiske uteområder gir dere mange muligheter.
Det er også mulig å ha vielsen på stedet, men da mot et administrasjonsgebyr på kr 3000,-
I dette inngår personale under forberedelsene, rød løper, servering av aperitiff ute om det er ønskelig, bruk av hage til fotografering.
 
Til brudeparets bryllupsgaver har vi eget gaverom
Skal dere legge ut ønskelister til deres gjester vil vi få anbefale vår samarbeidspartner Interiør Huset i Alvøen, Alvøveien 140, 5179 Godvik, Tlf: 55 93 03 04
 
Retningslinjer:
Lokalet er tilgjengelig for dekor samme dag i 2 timer.
Alle henvendelser angående bryllup foretrekkes på mail.
 
I disse prisene er det beregnet at selskapet kan vare inntil 12 timer, utover dette vil det komme et tillegg pålydende kr 1.500,- pr. påbegynte time.
 
Bar holder åpent, her kan dere velge om dere ønsker fri bar (der dere betaler alt for gjestene), bongesystem, eller at gjestene betaler alt selv.
 
Lokaler til bryllupsfeiring bestilles normalt i god tid før bryllupet, gjerne et år eller to, vi må derfor ta forbehold om prisjusteringer.
 
Vi håper våre bryllupspakker møter deres forventninger, skulle dere ønske noe annet gjør vi vårt beste for å gjennomføre deres ønsker.
Det er også mulig å bestille individuelt priset  meny og drikke.
 
Vi planlegger, tilrettelegger og gjennomfører bryllupet i samarbeid med dere, vi har bred og lang erfaring.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share Button