Bryllupspakker Kommandantboligen

 

Kommandantboligen med sin fantastiske hage er et attraktivt sted å feire den store dagen.
Her kan dere ha med dere fra 40 – 100 gjester, nyte den gode maten og atmosfæren.
 
Kokker og servitører er inkludert i prisen på bryllupspakkene
Inkludert i prisen er også oppdekking med hvite duker, hvite lys og hvite servietter
Servering, rydding og vask.
 
Bryllupspakke 1: 
1 glass musserende vin, pils eller eplesider til velkomst
3 retters meny valgt fra kategori 1
1 glass vin eller pils til forrett
2 glass vin eller pils til hovedrett
1 glass vin eller pils til dessert
 (Husets vin/0,33l Hansa øl)
Vann, mineralvann maks en pr. person under middagen og andre alkoholfrie alternativer
 
Konfekt – petit four
Kaffe og te
Cognac – likør
 
Kr 1550,-
 
Kategori 1:
Forrett:
 
Bergens fiskesuppe med teskjeboller og grønnsaks julienne servert med hjemmelaget purrebrød og smør
Roastbiffrullade servert på salat og alfaspirer
Røkelaks rose med eggerøre og spinat servert på toast
Salat med grillet kyllingbryst, avocado og cherrytomat servert med sennepsvinagrette
 
Hovedrett:
 
Svinefilet med sauterte rotgrønnsaker, urtepoteter og estragonsaus
Ytrefilet av lam med ratatouille, fløtegratinerte poteter og urtesjy
Oksesteik med tradisjonelle grønnsaker, mandelpoteter og champignonsaus
Ovnsbakt laksefilet, agurksalat, sprø isbergsalat i syrlig dressing, mandelpoteter og Sandefjord smør
 
Dessert:
 
Pære terte servert med vaniljeis
Creme brulee
Lun og kremet eplesuppe servert med kanel og rosin parfait
Frossen bringebær sabayonne servert med friske bringebær
 
Bryllupspakke 2
1 glass musserende vin eller eplesider til velkomst
Fingermat – kanapeer
4 retters meny valgt fra kategori 2
1 glass vin eller pils til forrett
1 glass vin eller pils til mellomrett
3 glass vin eller pils til hovedrett
1 glass vin eller pils til dessert
 (Husets vin/0,33l Hansa øl)
Vann, mineralvann maks en pr. person under middagen og andre alkoholfrie alternativer
Konfekt – petit four
Kaffe og te
Cognac – likør
Kr 1750,-
 
Kategori 2
Forrett:
 
Bakt kveite med grønn ertepure og chorizosmør
Kremet kyllingsuppe med sellerichips
Carpaccio av okse servert med ruccola salat, parmesan og olivenolje
Grillet kamskjell servert med blomkålvariasjon og brokkolipure
 
Mellomrett:
 
Husets spesialitet kremet blåskjellsuppe
Gratinert sjøkreps med eple og estragonsalat
Dagens Norske oster servert med hjemmelaget tilbehør
 
Hovedrett:
 
Langtidsbakt okse entrecôte, karamellisert delikatesseløk, sesongens grønnsaker, Cendre potet og rødvinsaus.
Dåhjort servert med baconsurret rosenkål, glasert gulrot, champignon, saltbakte poteter, rørte tyttebær og viltsaus
Indrefilet av kalv med bakte grønnsaker, Amadinepoteter og soppsaus
Marinert andebryst servert med asparges, fermentert rødkål, sukkererter, Amadinepoteter og rødvinsaus
 
Dessert:
 
Blåbær pannacotta med friske blåbær og coulis
Pasjonsfrukt fromasj med hjemmelaget kjeks
Karamellkurv med is, sorbet, friske frukter og bær
Sjokoladefondant med bringebærsorbet og vaniljesaus
 
Fra vår leverandør får vi stadig inn spennende og aktuelle viner som vi kan sette sammen med maten dere velger.
 
Øvrig drikke faktureres etter forbruk
 
Om dere ønsker noe ekstra:

 

Champagne istedenfor Musserende Kr  48,-
Oppskåret frukt Kr  38,-
Fruktspyd Kr  40,-
Jordbær til Aperitif Kr  25,-
Kaffegjester som ikke er med på middag (inkl. kaffe) Kr 110,-
Fingermat eller kanapeer 3 stk. Kr  90,-
Nøtter og saltstenger pr. glass/skål Kr  25,-
Natt mat Kr 110,-
Blomsterdekorasjon liten Kr 450,-
Blomsterdekorasjon stor Kr 600,-
Blomstervaser (leie) Kr  20,-
Stol trekk hvite Kr  80,-
   
Lokalleie på kr 3000,- kommer i tillegg  

 

Blomster:
Vi vil anbefale Nygård Blomster Center AS, Gravdalsveien 2, 5165 Laksevåg, Tlf: 55 34 98 40
De kjenner godt til Kommandantboligen, vi kan også være behjelpelig med bestilling av dekorasjoner.
 
Kommandantboligens lokaler og fantastiske uteområder gir dere mange muligheter.
Det er også mulig å ha vielsen på stedet, men da mot et administrasjonsgebyr på kr 3000,-
I dette inngår personale under forberedelsene, rød løper, servering av aperitiff ute om det er ønskelig, bruk av hage til fotografering.
Her vil vi gjerne få anbefale C-Foto Bryllupsfotograf, Alvøveien 130, 5179 Godvik, Mob:932 62 351
 
 
Til brudeparets bryllupsgaver har vi eget gaverom
Skal dere legge ut ønskelister til deres gjester vil vi få anbefale vår samarbeidspartner Interiør Huset i Alvøen, Alvøveien 140, 5179 Godvik, Tlf: 55 93 03 04
 
 
Retningslinjer:
Lokalet er tilgjengelig for dekor samme dag i 2 timer.
Alle henvendelser angående bryllup foretrekkes på mail.
 
 
I disse prisene er det beregnet at selskapet kan vare inntil 12 timer, utover dette vil det komme et tillegg pålydende kr 1.500,- pr. påbegynte time.
 
Bar holder åpent, her kan dere velge om dere ønsker fri bar (der dere betaler alt for gjestene), bongesystem, eller at gjestene betaler alt selv.
 
Lokaler til bryllupsfeiring bestilles normalt i god tid før bryllupet, gjerne et år eller to, vi må derfor ta forbehold om prisjusteringer.
 
Vi håper våre bryllupspakker møter deres forventninger, skulle dere ønske noe annet gjør vi vårt beste for å gjennomføre deres ønsker.
Det er også mulig å bestille individuelt priset  meny og drikke.
 
Vi planlegger og tilrettelegger bryllupet i samarbeid med dere, vi har bred og lang erfaring.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share Button