CATERING JULEMENY 2018

ALTERNATIV 1- Julebord Luksus:

Hjemmelaget fårerull, sylte, svineribbe, kokelår, roastbiff, gravet ørret, krydder makrell, røkelaks med eggerøre, hjemmelaget sildesalat, reker, potetsalat, waldorfsalat, grønnsalat, dressing, majones, remulade og annet tilbehør

Allergener: Melk, egg, fisk, sennep, nøtter

Nybakt brød og smør

Allergener: Gluten/hvete, melk 

Karamellpudding  og riskrem

Allergener: Melk

Kr 389,-

Tillegg til alternativ 1:

Pinnekjøtt med kålrabistappe, poteter og pinnefett.

Allergener: Melk

eller
Svineribbe med rødkål, surkål, poteter og svinesaus
Kr 199,-

ALTERNATIV 2:

Svineribbe med surkål, rødkål, medisterkaker, medisterpølser og julesaus (400 gr svineribbe, 80 gr pølse, 80 gr medisterkake, 80 gr rødkål, 80 gr surkål og 250 gr potet)
Kr 299,- x 2 servering

Pinnekjøtt med kålrabistappe, pinnefett og kokte poteter (500 gr kjøtt, 350 gr kålrabistappe, 300 gr poteter)

Allergener: Melk

Kr 345,- x 2 servering

Smalahove servert med vossakorv, kålrabistappe, kraft og poteter

Allergener: Melk

Kr 345,- x 2 servering

Lutefisk servert med Gul ertestuing, sennep og baconfett 

Allergener: Fisk, sennep

Kr 345,- x 2 servering 

Juletallerken varm:

Pinnekjøtt med kålrabistappe, poteter og pinnefett.

Allergener: Melk 

Svineribbe, medisterkake, medisterpølse med rødkål, poteter og julesaus.

(Pinnekjøtt 350 gr, svineribbe 150 gr, pølse 80 gr, medisterkake 80 gr, kålrabistapp 350 gr, rødkål/surkål 140 gr, potet 220 gr)

Kr. 359,-

Julemiddag som buffet:

Pinnekjøtt med kålrabistappe, poteter og pinnefett.

Allergener: Melk

Svineribbe, medisterkaker og medisterpølse med tilbehør

(Pinnekjøtt 350 gr, svineribbe 150 gr, pølse 80 gr, medisterkake 80 gr, kålrabistappe 350 gr, rødkål/surkål 140 gr, poteter 220 gr)

Kr 389,- x 2 servering 

 

Mini Julebord:

Gravlaks med sennepssaus, røkelaks med eggerøre, hjemmelaget fårerull, sylte og

svineribbe.

Allergener: Fisk, sennep, egg

Roastbiff med stekt løk og remulade, to sorter sild, skagen salat,

potetsalat, Waldorfsalat, dressing, rødbeter og sylteagurk.

Allergener: Gluten/hvete, fisk, egg, soya, melk, nøtter, selleri 

 

Nybakt brød og smør

Allergener: Glute/hvete, melk

 
kr 299,-  

 

DESSERT    

Riskrem med hjemmelaget bringebærsaus

Allergener: Melk

Kr 70,-

Multekrem

Allergener: Melk 

Kr 95,-

Hjemmelaget Karamellpudding med krem

Allergener: Egg, melk 

Kr 60,-
     
     
Julesnitter  – Assortert julepålegg 5 sorter  Kr 36,-

Julelandganger – Røkelaks med eggerøre, reker med majones,

hjemmelaget lammerull, sylte og roastbiff med remulade

Allergener: Fisk, egg, skalldyr, melk, 

Kr 160,-

Juletallerken kald – Røkelaks med eggerøre, reker med majones, spekemat, svineribbe, fårerull, sylte, hjemmelaget sild, potetsalat, brød og smør

Allergener: Fisk, egg, melk, skalldyr, gluten/hvete

Kr 235,-
Julesnitter – glutenfri – Her har vi laget et meget godt alternativ med vårt hjemmebakte brød  Kr 40,- 

Transport                                                                                                       Hente selv:

Bergens område kr 250,-                                                                                    Gravdalsveien 155 

Askøy kr 300,-                                                                                                       5165 Laksevåg

Share Button