Bryllupspakker

Til det blivende brudeparet kan vi tilby våre to bryllupspakker med spennende meny.

Inkludert i bryllupspakker:

  • Kokker og servitører

  • Servering, rydding og vask

  • Oppdekking med hvite duker, hvite lys og hvite servietter

Bryllupspakke 1

  • 3 retters meny valgt fra meny 1

  • Skjenketillegg for medbrakt alkohol

  • Vann settes på bordene

  • Kaffe og te

Kr 875,-

Bryllupspakke 2

  • Kanapé eller finger mat

  • 4 retters meny valgt fra meny 2

  • Skjenketillegg for medbrakt alkohol

  • Vann settes på bordene

  • Kaffe og te

Kr 1040,-

Merk:  All drikke utover avtalt bevertning, blir fakturert etter faktisk forbruk.

Bryllupsmeny 1

Forrett:

Bergens fiskesuppe med teskje-boller og grønnsaks julienne servert med hjemmelaget purre brød og smør

Allergener: Gluten/hvete, egg, fisk, melk, selleri

Roastbiffrullade servert på salat med alfaspirer på toppen

Allergener: Melk, svoveldioksid eller sulfitter

Hovedrett:

Langtidsbakt okse entrecôte, karamellisert delikatesse løk, sesongens grønnsaker, urtebakte små poteter og Cognac marinert grønnpepper saus

Allergener: Selleri

Torskerygg fylt med spinat og rød pesto, surret med spekeskinke og bakt i ovn, servert med asparges, bakte sherrytomater, saltbakte små-poteter og hvitvinsaus

Allergener: Fisk, selleri

Dessert:

Pannacotta

Allergener: Melk, egg

Crèmé brûlèe, her kan dere velge smak av kaffe, karamell eller klassisk

Allergener: Melk, egg,

NB: Alle spesialtilpassede menyer i forbindelse med allergier/intoleranse vil gi et pristillegg på 10%.

Antall gjester må bekreftes tre dager før selskapet finner sted.

Bryllupsmeny 2

Forrett:

Bakt kveite med grønn ertepure og chorizosmør

Allergener: Fisk, soya, melk

Carpaccio av kalv servert med ruccolasalat, vinagrette, kapers og parmesan

Allergener:

Mellomrett:

Delefat med et utvalg av Norske oster, pølser, skinke, oliven, kapers, dipper.

Allergener: Melk, selleri

Gratinert sjøkreps med en syrlig fennikelsalat

Allergener: Skalldyr, Nøtter – Hasselnøtt, Mandel, Pekannøtter, Valnøtter, Cashewnøtter, Macademianøtt, Pistasjenøtt, kan inneholde spor av peanøtter

Hovedrett:

Indrefilet av okse, karamellisert delikatesseløk, sesongens grønnsaker, saltbakte små poteter Italian style og Cognac marinert grønnpepper saus

Allergener: Egg, soya, melk, selleri, svoveldioksid eller sulfitter

Langtidsstekt ytrefilet av svin servert med bakte grønnsaker, saltbakte små-poteter og kremetsaus av dagens sopp

Allergener: Melk, selleri

Ønsker dere å bytte poteter til fløtegratinerte kommer et tillegg på Kr 20,-

Dessert:

Sjokoladefondant med vanilje is og bringebærcoulis

Allergener:

Sitron og mint fromasj servert med havre og sjokoladekjeks

Allergener:

NB: Alle spesialtilpassede menyer i forbindelse med allergier/intoleranse vil gi et pristillegg på 10%.

Antall gjester må bekreftes tre dager før selskapet finner sted.

Om dere ønsker noe ekstra:

  • Oppskåret frukt

    Kr 45,-

  • Fruktspyd

    Kr 48,-

  • Jordbær til Aperitiff

    Kr 35,-

  • Fingermat / Kanapéer 3 stk.

    Kr 98,-

  • Kaffegjester som ikke er med på middagen (inkl. kaffe)

    Kr 120,-

  • Nøtter og saltstenger pr. glass

    Kr 29,-

  • Chips pr skål

    Kr 55,-

  • Nattmat

    Kr 120,-