Bryllupspakker

Vi tilbyr to alternativer for bryllupspakker og kan bistå med bestilling av dekorasjoner.

Inkluderer i våre to brylluspakker:

Kokker og servitører

Oppdekking med hvite duker, hvite lys og hvite servietter

Servering, rydding og vask.

Vinen som er inkludert i pakkene er husets vin

Merk: Dersom dere ønsker andre typer vin vil det komme et tillegg i pris.

Bryllupspakke 1

  • 3-retters meny valgt fra meny 1

  • konfekt-petit four

  • Kaffe og te

Kr 965,-


Bryllupspakke 2

  • Fingermat - kanapeer

  • 4-retters meny valgt fra kategori 2

  • Konfekt - petit four

  • Kaffe og te

Kr 1250,-

Vinpakker

Vinpakkene er basert på husets vin, ønsker dere andre typer har vi eget vinkart

1 glass musserende til velkomst

1 glass til forrett

2 glass til hovedrett

1 glass til dessert

Kr 410,-

Vannflasker blir satt på bordene

Mineralvann kr 45,- per flaske

Husets alkoholfrie vin alternativ kr 250,- per flaske

Baileys kr 80,- per glass

Braastad VS kr 90,- per glass

Husets vin kr 450,- per flaske

Bryllupsmeny 1

Forrett:

Bergens fiskesuppe med teskjeboller og grønnsaks julienne servert med hjemmelaget purrebrød og smør

Allergener: Gluten/hvete, egg, fisk, melk, selleri

Roastbiffrullade servert på salat med alfaspirer på toppen

Allergener: Melk, svoveldioksid eller sulfitter

Hovedrett:

Langtidsbakt okse entrecôte, karamellisert delikatesse løk, sesongens grønnsaker, urtebakte små poteter og Cognak marinert grønnpepper saus

Allergener: Selleri

Torskerygg fylt med spinat og rød pesto, surret med spekeskinke og bakt i ovn, servert med asparges, bakte sherrytomater, saltbakte små-poteter og hvitvinsaus

Allergener: Fisk, selleri

Dessert:

Pannacotta

Allergener: Melk, egg

Crèmé brûlèe, her kan dere velge smak av kaffe, karamell eller klassisk

Allergener: Melk, egg,

NB: Alle spesialtilpassede menyer i forbindelse med allergier/intoleranse vil gi et pristillegg på 10%.

Antall gjester må bekreftes tre dager før selskapet finner sted.

Bryllupsmeny 2

Forrett:

Bakt kveite med grønn ertepure og chorizosmør

Allergener: Fisk, soya, melk

Asiatisk inspirert skalldyrsuppe servert med hjemmelaget brød

Allergener: Skalldyr, fisk, selleri

Carpaccio av kalv servert med ruccolasalat, vinagrette, kapers og parmesan

Allergener:

Mellomrett:

Delefat bestående av dagens oster og spekemat

Allergener: Melk

Gratinert sjøkreps med en syrlig fennikelsalat

Allergener: Skalldyr, Nøtter – Hasselnøtt, Mandel, Pekannøtter, Valnøtter, Cashewnøtter, Macademianøtt, Pistasjenøtt, kan inneholde spor av peanøtter

Hovedrett:

Indrefilet av okse, karamellisert delikatesseløk, sesongens grønnsaker, saltbakte små poteter Italian style og Cognac marinert grønnpepper saus

Allergener: Egg, soya, melk, selleri, svoveldioksid eller sulfitter

Marinert andebryst servert med aspargesbønner, pastinakk, sautert eple og tyttebær, poteter og skogsbærsaus til smakt med rød eplemost

Allergener:

Langtidsstekt ytrefilet av svin servert med bakte grønnsaker, saltbakte små-poteter og kremetsaus av dagens sopp

Allergener: Melk, selleri

Dessert:

Sjokoladefondant med vanilje is og bringebærcoulis

Allergener:

Sitron og mint fromasj servert med havre og sjokoladekjeks

Allergener:

Epleterte med vanilje is

Allergener:

Vi får vi stadig inn spennende og aktuelle viner fra vår leverandør som vi kan sette sammen med maten dere velger.

Øvrig drikke faktureres etter forbruk.

Om dere ønsker noe ekstra:

  • Champagne istedenfor Musserende

    Kr 55,-

  • Oppskåret frukt

    Kr 45,-

  • Fruktspyd

    Kr 48,-

  • Jordbær til Aperitiff

    Kr 35,-

  • Kaffegjester som ikke er med på middag (inkl. kaffe)

    Kr 120,-

  • Fingermat eller kanapeer 3 stk.

    Kr 98,-

  • Nøtter og saltstenger pr glass

    Kr 29,-

  • Chips per skål

    Kr 55,-

  • Nattmat

    Kr 120,-

  • Blomsterdekorasjon liten

    Kr 480,-

  • Blomsterdekorasjon stor

    Kr 650,-

  • Blomstervaser (leie)

    Kr 20,-

  • Stoltrekk hvite (leie)

    Kr 90,-