B ryllup

Arranger ditt drømmebryllup hos oss

Bryllupsfeiring er en helt spesiell anledning fylt med kjærlighet og glede. Det er en tid for å samle venner og familie, dele fine øyeblikk og skape varige minner. Med vakre dekorasjoner, deilig mat og drikke, i en varm og lykkelig atmosfære, blir bryllupsfeiringen en uforglemmelig opplevelse for alle som deltar.

Vi har flotte selskapslokaler og engasjerte kokker som lager smakfull mat til deres bryllup. Våre flinke servitører vil være med dere gjennom hele dagen, og dere kan med det senke skuldrene og nyte feiringen.

Med tett oppfølging og god dialog sikrer vi dette og dere slipper å tenke på logistikken rundt gjennomføringen av bryllupet. Ta kontakt med oss dersom dere ønsker å se eller lurer på noe rundt våre bryllupslokaler eller menyer. Vi ser frem til å høre fra dere og hjelpe dere på veien mot deres drømmebryllup!

*(Vi har et minimum antall på 40 middagsgjester for booking av våre lokaler til bryllup)

Elegant dining room with white curtains, a blue wall, a chandelier above a round table, surrounded by chairs, and double doors.
a white flower wall with the words happily ever after

Vi tilbyr bryllupspakke til deres perfekte bryllup

Bryllupspakken Kommandantboligen

I våre bryllupspakker får dere inkludert alt for den perfekte bryllupsfeiringen. Dere kommer til duk og dekket bord hvor det er servitører som tar vare på dere hele dagen, og kan reise hjem uten å måtte tenke på rydding og utvask. Bryllupspakken gjelder i 12 timer fra ankomst og inkluderer følgende:

Ta kontakt med oss om dere har spørsmål rundt pakken eller pris.

Bryllupspakken Alvøen

I våre bryllupspakker får dere inkludert alt for den perfekte bryllupsfeiringen.

Dere kommer til duk og dekket bord hvor det er servitører som tar vare på dere hele dagen, og kan reise hjem uten å måtte tenke på rydding og utvask. Bryllupspakken gjelder i 12 timer fra ankomst og inkluderer følgende:

Ta kontakt med oss om dere har spørsmål rundt pakken eller pris.

Bryllupsfeiring i Alvøen

Lokalet i Alvøen har en rustikk sjarm og er et perfekt sted for feiring av bryllup med kapasitet på 40-100 gjester. Her har dere mulighet til å pynte og dekorere lokalet slik dere ønsker å ha det.

Det flotte området rundt lokalet i Alvøen passer utmerket for fotografering av brudeparet eller mingling for gjestene. Med Alvøens unike atmosfære og vakre omgivelser kan dere skape en minneverdig opplevelse sammen med deres gjester.