L okaler

Alvøparken Selskapsservice as

Alvøparken Selskapsservice har siden 2002 servert kvalitetsmat til alle typer sammenkomster, det være seg bryllup, konfirmasjoner, dåp, jubileer, minnestunder, konferanser, møter, kurs ,  julebord og andre merkedager.

Catering med eller uten kokker og servitører er en stor del av virksomheten i tillegg til drift av kantiner.

Alvøparken Selskapsservice AS har som mål å alltid levere førsteklasses mat og service slik at våre gjester skal  trives på alle måter. Vi er derfor opptatt av å skaffe råvarer av høy kvalitet til maten vi skal tilberede.  All mat blir laget med yrkesstolthet på vårt eget kjøkken. Takket være dette og fine medarbeidere  får vi stadig positive muntlige og skriftlige  tilbakemeldinger  fra gjestene, noe som viser at det blir satt pris på både mat og service.

Selskapslokalene

Kommandantboligen i Gravdal

20 - 120 gjester

Gravdal

Vi har hovedkvarter i Kommandantboligen i Gravdal, Laksevåg, der all mat tilberedes.

Denne bygningen,  som forvaltes av Bergen Militære Samfunn, er fra tidlig 1800-tall og er gjennom tidene blitt restaurert, senest i  siste halvdel  av 1900-tallet. Det majestetiske huset som ligger i en stor, vakker hage mellom Gravdalsvannet og Gravdalsbukten, har beholdt sin opprinnelige stil og vi kan ønske velkommen i store og mindre stuer med historisk sus. Her kan vi servere fra 20 til 120 gjester. Kommandantboligen er det perfekte stedet for de helt store anledninger, men også for  mindre arrangementer når det ønskes  den spesielle atmosfæren som finnes i dette huset.

Alvøen selskapslokale

30 - 100 gjester

Alvøen

Alvøen har sin spesielle historie som et eget samfunn med alt som trengtes for dem som i sin tid var tilknyttet bl.a. den gamle Alvøen Papirfabrikk.  Her disponerer vi to lokaler:

Det gamle samlingsstedet Alvøen selskapslokale ligger nær kaien, med de idylliske tidligere arbeiderhusene og Alvøen Hovedgård som nærmeste naboer.  Dette lokalet har en mer nøktern innredning enn Kommandantboligen, men egner seg godt for de fleste sammenkomster og kan romme inntil  100 gjester.

Badet café

20 - 40 gjester

Alvøen

Badet café og selskapslokale har navnet fra den tiden huset tjente som felles bad for Alvøen-innbyggerne.  Dette er et mindre lokale som ligger på plassen før alléen inn til Hovedgården. Rundt plassen er det en hyggelig samling av interiørbutikk, kontorer, utstillingslokaler m.m.  I Badet Café tilbyr vi lunsjbuffet  alle hverdager mellom kl. 1100 og kl. 1300 Her kan det også arrangeres mindre fester, møter og andre sammmenkomster for  20 til 40 personer.

Selv om alle lokalene har en lang historie bak seg, er de i dag tidsmessig utstyrt.

Vi tilbyr varierte menyer som spenner fra  rundstykker og snitter til store flerretters middager.