J ulebord

Er du på jakt etter lokalet til årets julebord?

Jul i våre lokaler i Alvøen og Kommandantboligen i Gravdal er virkelig en unik opplevelse. Med vakker julepynt, stemningsfulle omgivelser og kanskje til og med snø utenfor, skapes den perfekte julestemningen. Det å holde julebordet på et slike historiske steder som Kommandantboligen i Gravdal og Lokalet i Alvøen gir virkelig en spesiell følelse av tradisjon og hygge. Tenk deg å nyte deilig julemat og gode samtaler med venner, kollegaer og familie i en slik atmosfære. Velkommen til oss. 

Vi tilbyr 

VARM JULEMAT CATERING

*(minimum 10 personer)

Alternativ 1 - Julebuffet varm

Pinnekjøtt fra Brakstad med hjemmelaget kålrabistappe, poteter og pinnefett.

(300gr kjøtt, 350gr kålrabistapp, 300gr poteter).

Svineribbe fra Brakstad med rødkål, surkål, poteter og julesaus Svineribbe.

(150gr. Svineribbe, 80gr rødkål, 80gr Surkål, 250gr poteter)

**Riskrem med hjemmelaget bringebærsaus.

Kr 555,- pr. pers.

Alternativ 2 – Pinnekjøtt med tilbehør

Pinnekjøtt fra Brakstad med hjemmelaget kålrabistappe, poteter og pinnefett.

(450gr kjøtt, 350gr kålrabistapp, 300gr poteter)

Kr 490,- pr. pers.

Alternativ 3 – Svineribbe med tilbehør

Svineribbe fra Brakstad med rødkål, surkål, kokte poteter og julesaus.

(400 gr. svineribbe, 80gr Rødkål, 80gr Surkål, 250gr poteter)

Kr 405,- pr. pers.

Alternativ 4 – Juletallerken- porsjonspakket

Pinnekjøtt fra Brakstad med hjemmelaget kålrabistappe, poteter og pinnefett.

Svineribbe fra Brakstad servert med rødkål, surkål, poteter og julesaus.

Tillegg: Medisterkaker og medisterpølser Kr 60,-

Kr 495,- pr. pers.

Alternativ 5 – Lutefisk med tilbehør

Lutefisk med gul ertestuing, kokte poteter, bacon fett og sennep

Kr 490,- pr. pers.

Alternativ 6 – Julegrøt

Servert med sukker, kanel, smør og rosiner

Kr 135,- pr. pers.

VARM JULEMAT CATERING

*(minimum 10 personer)

Julesnitter

Assortert julepålegg 5 sorter

Kr 50,- per snitt

Julekoldtbord

Hjemmelaget fårerull, svineribbe, jule sylte, kokelår, roastbiff, kalkunfilet, røkelaks med eggerøre, silde salater reker, Waldorfsalat, potetsalat, grønnsalat, remulade, majones, dressing, brød og smør

Kr 510,- per pers

Julekoldtbord lunsj

Røkelaks med eggerøre, hjemmelaget rekesalat, hjemmelaget fårerull, julesylte, svineribbe, kalkunfilet, roastbiff, Waldorfsalat, silde salat, brød og smør

Kr 475,- per pers

Juletallerken kald

Røkelaks med eggerøre, reker med majones, spekemat, svineribbe, fårerull, kalkunfilet, Waldorfsalat, Brie, brød og smør

Kr 310,- per pers

Vegetar

Nøttestek med soppstuing, gulrot, rosenkål, rørte tyttebær og ovnsbakte Amandinepoteter

Kr 360,- per pers

MENY

Kommandantboligen I Gravdal & Lokalet I Alvøen

Alle våre menyer inkluderer husets gløgg til velkomst, oppdekking med duker, lys og servietter, servitører, bar tjeneste og utvask.

JULEBORD MED VARM MAT OG DESSERT

Hjemmelaget fårerull, julesylte, juleskinke, roastbiff med lun potetsalat, gravlaks med sennepssaus, røykt ørret med eggerøre, hjemmelaget sildesalat, Waldorfsalat, grønn salat og annet tilbehør.

Allergener: melk, egg, fisk, sennep, nøtter.

Pinnekjøtt med kålrotstappe, poteter og ribbefett. Svineribbe, rødkål, surkål, poteter og julesaus.

Allergener: melk.

Husets karamellpudding, multekrem og riskrem med hjemmelaget bringebær saus.

Allergener: egg, melk.

Kaffe og julekaker.

Kr 1300,- pr. pers.

JULEMIDDAG SOM VARM BUFFÈ MED DESSERT

Pinnekjøtt med kålrabistappe og ribbefett. Svineribbe, medisterkaker, medisterpølser, rødkål, surkål, poteter og julesaus.

Allergener: melk.

Husets karamellpudding, multekrem, riskrem med hjemmelaget bringebærsaus.

Allergener: egg, melk.

Kaffe og julekaker.

Kr 1050,- pr. pers.

PINNEKJØTTBUFFÈ MED DESSERT

Pinnekjøtt, kålrabistappe, potet og ribbefett.

Allergener: melk.

Husets karamellpudding, multekrem, riskrem med hjemmelaget bringebærsaus.

Allergener: egg, melk.

Kaffe og julekaker.

Kr 925,- pr. pers.

LUTEFISK MIDDAG

Lutefisk servert med gul ertestuing, poteter og baconfett (2 serveringer).

Allergener: fisk, melk.

Husets karamellpudding, multekrem, riskrem med hjemmelaget bringebærsaus.

Allergener: egg, melk.

Kr 925,- pr. pers.

Lutefisk i tillegg til menyene

Lutefisk med grov sennep, ertestuing, kokte poteter og baconfett.

Allergener: sennep.

Kr 200,- pr. pers.

Utenom pakke: Leie, drikke med og uten alkohol evt kaker om en ønsker det.

Kontakt oss

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Hva gjelder din henvendelse