J ulebord

Er du på jakt etter lokalet til årets julebord?

Jul i våre lokaler i Alvøen og Kommandantboligen i Gravdal er virkelig en unik opplevelse. Med vakker julepynt, stemningsfulle omgivelser og kanskje til og med snø utenfor, skapes den perfekte julestemningen. Det å holde julebordet på et slike historiske steder som Kommandantboligen i Gravdal og Lokalet i Alvøen gir virkelig en spesiell følelse av tradisjon og hygge. Tenk deg å nyte deilig julemat og gode samtaler med venner, kollegaer og familie i en slik atmosfære. Velkommen til oss. 

Kontakt oss

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Hva gjelder din henvendelse

Vi tilbyr bryllupspakke til deres perfekte bryllup

Bryllupspakken Kommandantboligen

I våre bryllupspakker får dere inkludert alt for den perfekte bryllupsfeiringen. Dere kommer til duk og dekket bord hvor det er servitører som tar vare på dere hele dagen, og kan reise hjem uten å måtte tenke på rydding og utvask. Bryllupspakken gjelder i 12 timer fra ankomst og inkluderer følgende:

Ta kontakt med oss om dere har spørsmål rundt pakken eller pris.

Bryllupspakken Alvøen

I våre bryllupspakker får dere inkludert alt for den perfekte bryllupsfeiringen.

Dere kommer til duk og dekket bord hvor det er servitører som tar vare på dere hele dagen, og kan reise hjem uten å måtte tenke på rydding og utvask. Bryllupspakken gjelder i 12 timer fra ankomst og inkluderer følgende:

Ta kontakt med oss om dere har spørsmål rundt pakken eller pris.

Bryllupsfeiring i Alvøen

Lokalet i Alvøen har en rustikk sjarm og er et perfekt sted for feiring av bryllup med kapasitet på 40-100 gjester. Her har dere mulighet til å pynte og dekorere lokalet slik dere ønsker å ha det.

Det flotte området rundt lokalet i Alvøen passer utmerket for fotografering av brudeparet eller mingling for gjestene. Med Alvøens unike atmosfære og vakre omgivelser kan dere skape en minneverdig opplevelse sammen med deres gjester.